Participă la concursul de predicții „Jurnalul Săptămânii” organizat de site-ul comunității pariorilor din România și poți câștiga una dintre cele 4 tablete SAMSUNG Galaxy!

CONCURS Indici pariuri câștigătoare și pui mâna pe o tabletă SAMSUNG Galaxy!

Dacă ești domiciliat în România și ai împlinit vârsta de 18 ani, de ce să nu le dovedești tuturor că poți fi un parior iscusit participând la concursul lunii Noiembrie de pe PariuriX.com? Este vorba despre o succesiune de 4 mini-concursuri de ponturi, care se desfășoară pe intervale de 7 zile, după care clasamentul se resetează și se reîncepe de la capăt. Cu alte cuvinte, dacă te simți în stare să furnizezi ponturi de succes măcar pentru o săptămână, înscrie-te astăzi la concurs – este complet gratuit și NU trebuie să dai nici un share pe Facebook sau mai știu eu ce altceva!

Fiecare dintre cele 4 premii constă într-o tabletă SAMSUNG Galaxy Tab E T560, cu display de 9,6 inch, care se bucură de un design modern și extrem de confortabil pe timpul utilizării. Dotat cu procesor Quad Core de 1.3GHz și 1.5GB de memorie RAM, device-ul este unul performant, la care se poate adăuga un card de memorie de până la 128GB. Chiar dacă nu ești un mare fan al tabletelor, află că este foarte fain să răsfoiești ofertele caselor de pariuri sportive online, să vizionezi meciurile în format live video sau să joci jocurile tale preferate de cazinou de pe un astfel de dispozitiv!

Pentru a participa trebuie să te înregistrezi pe site-ul PariuriX.com (dacă nu ai deja un cont activ acolo), să publici cel puțin un mesaj și să-ți deschizi un subiect pe forumul de discuții, al cărui titlu să includă și numele tău de utilizator. Spre exemplu, dacă George182 este numele de pe contul tău, deschide un jurnal cu subiectul „Jurnal de pariuri George182”. După ce ai făcut acest lucru, confirmă-ți participarea publicând un mesaj în pagina regulamentului de concurs atașând link-ul către jurnalul pe care îl vei folosi pentru concurs.

SportB - Indici pariuri câștigătoare și pui mâna pe o tabletă SAMSUNG Galaxy! (CONCURS)

Concursul se desfășoară în cicluri de 7 zile, așa că tu va trebui să publici câte un pont care să aibă o cotă cuprinsă între 1,50 și 2,50 în cel puțin 5 dintre zilele unui mini-concurs pentru a putea fi eligibil pentru câștigarea premiului.  Asigură-te că nu alegi ponturi cu returnare parțială sau totală de miză și că atașezi o captură de ecran cu cota respectivă de pe site-ul unuia dintre cei 5 operatori care sponsorizează acest concurs:

Agenția Netbet excelează la capitolul pariuri live, incluzând un număr mare de evenimente și de tipuri de pariuri inedite, oferind totodată facilitatea de cash out parțial, dar și câteva sute bune de jocuri de cazinou pentru amatorii acestui tip de divertisment.

Casa de pariuri Sportingbet se remarcă printr-o platformă super optimizată, care le permite jucătorilor care încheie săptămâna pe minus să-și recupereze o parte din pierderi; totodată, utilizatorii activi sunt recompensați cu posibilitatea de a participa în mod gratuit la concursul săptămânal de predicții care pune la bătaie câștiguri de până la 65.000 RON!

Agenția de pariuri sportive Betano este apreciată de foarte mulți pasionați de pariuri sportive de la noi din țară, întrucât operatorul grec le oferă zilnic jucătorilor posibilitatea de a paria pe cote la care comisionul casei este de aproximativ 0%, dar și pentru aplicația inedită pentru iOs și Android, prin intermediul căreia utilizatorii pot plasa pariuri cu comandă vocală.

Operatorul Unibet le pune la dispoziția pasionaților de jocuri de noroc din România patru platforme licențiate, și anume: pariuri sportive, jocuri de cazinou, poker și bingo. Unibet este probabil cea mai premiată casă de pariuri online a ultimului deceniu și totodată una dintre puținele agenții de top care oferă pariuri cu handicap asiatic.

Platforma de betting exchange Betfair este extrem de bine completată de o secțiune de pariuri în cotă fixă unde se pot asigura biletele pentru pierderi la limită, se găsește un generator de bilete cu ponturi populare din fotbal și numeroase pariuri speciale propuse zilnic pe pagina de start.

La sfârșitul săptămânii postează-ți bilanțul în subiectul concursului de pe forumul de discuții și așteaptă să vezi dacă ești fericitul câștigător al tabletei. Nu uita să citești cu atenție regulamentul concursului Jurnalul Săptămânii înainte de a începe să postezi predicțiile. Succes!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!