Gol superb înscris de Daniel Cîrjan la Saelele! Viitorul a cedat cu 3-1

0
1370

Viitorul Domnești a încasat trei goluri la Saelele, norma din primele trei etape cu favoritele la promovare. Totuși, echipa lui Virgil Andronache a făcut un meci bun, dar plătește tribut erorilor personale, primind goluri mult prea ușor.

După meciul din etapa a treia, rămân intervențiile lui Vîlceanu și golul superb înscris de Daniel Cîrjan în minutele de prelungire. Portarul și-a trecut în cont și un penalty apărat, un penalty acordat corect pentru henț, însă la capătul unei faze pornită din fault și continuată cu o obstrucție.

Voința se va muta la Turnu Măgurele, după finalizarea stadionului din oraș. Terenul din Saelele nu corespunde standardelor pentru Liga 3, nici ca suprafață de joc (îngustă, aprox. 60m lățime), nici ca amenajare a tribunelor. Noroc că gazdele sunt pașnice și ospitaliere, în general, atmosfera fiind una civilizată.

Astăzi, Viitorul Domnești se va deplasa la Alexandria pentru meciul din Cupa României. FCM a învins la Domnești cu 3-0 în etapa a doua din Liga 3 și pornește ca favorită, având și cel mai legat joc dintre cele trei pretendente la titlu.

Vineri, Viitorul Domnești va primi vizita formației Atletic Bradu, ocupanta poziției a patra în clasamentul seriei a 3-a, cu 7 puncte din 9 posibile.

VOINȚA SAELELE: Sălăjan – Prodan, Salciu, Mitrea, Fl. Nicolae, Fotescu, B. Oprea, Moise, Mihaiu, V. Călin, Suciu
Rezerve: Botaș – Onțel, Lică, Marioara, Tuca, Scumpu, Roman
Antrenor: Marius Baciu

 

VIITORUL DOMNEȘTI: Vâlceanu – Buliga, Piciu, Rădulescu, Dobrescu – D. Cîrjan, M. Tudor, Iordănescu – Bărbulescu, Andronache, Dumitrescu
Rezerve: M. Văduva – Fărîmă, Iftinca, Mărgărit, Pațurcă, Novac, Crăciun
Antrenor: Virgil Andronache