Viitorul Domnești, învinsă clar de FCM Alexandria

1
383

Viitorul Domnești mai are nevoie, în mod evident, de timp pentru integrarea în lot a noilor componenți.

Schimbările din această vară au afectat vizibil relațiile de joc, iar rezultatele din primele etape ale sezonului nu sunt surprinzătoare. Mai ales, că echipa lui Virgil Andronache a întâlnit principalele două candidate la promovare din Seria 3, cluburi care dispun de bugete, practic, nelimitate.

În prima repriză a meciului cu FCM Alexandria, Viitorul Domnești a avut trei ocazii bune de a marca, dar nu au fost găsite soluțiile optime la finalizare. În schimb, a primit gol dintr-o fază în care mingea trebuia îndepărtată fără probleme din zona careului. Mai mult, o deviere nefericită a fost decisivă pentru finalizarea lui Cosmin Călin (27).

E drept, oaspeții au avut câteva ocazii mult mai clare pentru a deschide scorul, intervențiile lui Vreme și execuțiile, unele de neînțeles, ale atacanților teleormăneni, dar și bara porții, menținând diferența minimă până la pauză.

În repriza secundă, ocaziile clare s-au rărit, dar s-a marcat de două ori. Desculțu (57) a fost servit ideal în careu după un contraatac pe banda stângă, iar, după eliminarea nejustificabilă a lui Paraschivoiu, Oprescu a stabilit scorul final cu o reluare la colțul scurt.

În urma acestui meci avem câteva certitudini. Virgil Andronache va avea de muncă pentru a elimina slabiciunile și a corecta anumite erori, în timp ce FCM Alexandria are, în acest moment, o echipă puternică și va pune mari probleme Petrolului 52, având în vedere că se bucură de o susținere la fel de consistentă.

Etapa viitoare, Viitorul Domnești se deplasează în Teleorman pentru partida cu nou-promovata Voința Saelele.

Comments are closed.