Viitorul Domnesti si Concordia II Chiajna au disputat, miercuri dimineata, un meci amical incheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1.

Viitorul Domnesti - Concordia II Chiajna 2-1

Antrenorii celor doua echipe au folosit prilejul pentru a testa mai multi jucatori, in special, Virgil Andronache care se afla in cautari dupa transferul a cinci dintre titulari in aceasta vara la echipe din primele doua ligi.

Scorul a fost deschis spre finalul primei reprize, cand Daniel Cirjan a transformat cu o scarita lovitura de pedeapsa acordata de centralul Ana Maria Terteleac pentru un hent comis in careu.

In repriza secunda, Viitorul Domnesti a avut doua situatii clare din care putea sa isi majoreze avantajul, insa Barbulescu si Farama, din aceeasi zona din dreapta, au ezitat sa suteze la poarta si in cele din urma au pierdut posesia.

Totusi, gazdele au reusit sa marcheze golul de 2-0, prin Barbulescu, atacantul sutand din intoarcere la coltul lung din interiorul careului.

In ultimele secvente ale meciului, Concordia II Chiajna a reusit sa reduca diferenta, dintr-un penalty acord pentru un fault comis asupra lui Anghel.

Vom reveni cu un scurt rezumat al intalnirii

Comments are closed.