Academica Clinceni s-a impus cu scorul de 2-0 în runda a 7-a din Liga 2, însa jocul cu Foresta Suceava nu s-a ridicat la un nivel deosebit.

Academica Clinceni - Foresta Suceava 2-0

Prima repriză a fost extrem de ternă, cu doar câteva ocazii la cele două porți. Gazdele au intrat în jocul de angajament al oaspeților și nu au reușit să depășească defensiva masivă a bucovinenilor.

În partea secundă, academicienii au desenat mai mult, au studiat spațiile libere și au încercat mai mult pe flancuri. Deschiderea scorului s-a produs în urma unei lovituri libere de pe partea stangă executată perfect de Barbu la bara a doua. Mihai Ion, intrat pe teren în partea secundă, a trimis cu capul, aproape de pe picioare și portarul Began a fost nevoit să scoatîă mingea din plasă.

Mihai Ion a reusit sa înscrie și al doilea gol al gazdelor, cu un șut de la 16 metri, expediat la capătul unei faze care a pornit tot din piciorul lui Barbu, stabilind scorul final. Oaspeții au încheiat meciul în inferioritate numerică. Ca urmare a unui duel neregulamentar în careul gazdelor, la un corner, arbitrul Țiții i-a arătat lui Massela, în minutul 83, direct cartonașul roșu.

Academica acumulează astfel trei puncte importante și, cu un total de 13, urcă pe locul 5 in clasamentul ligii secunde.

ACADEMICA CLINCENI:

Niga – Samson, Deaconescu, Pulhac, Balgiu, Simion, Bogdan Barbu, Vl. Mihalcea, Constantinescu (cpt), Găină, Al. Văduva
Rezerve: Ureche – Gliga, Bg. Matei, Groza, Al. Lazăr, M. Ion, Blejdea
Antrenor: Erik Linkar

FORESTA SUCEAVA:

Began – Belevschi, Pavel Secrier, Diallo (cpt), Masella, Pappoe, Acolatse, R. Sumanariu, Coroamă, Kimbaloula, Vl. Stănescu
Rezerve: Ursache – Bosînceanu, A. Onofraş, Duceac, Păvăluc
Antrenor: Marius Lup