FC Union a bifat marți cel de-al 5-lea succes consecutiv la finalul partidei cu Arsenal Old-Boys. Echipa lui Ștefan Mirea s-a impus cu scorul de 5-1 și a urcat pe locul 4 în clasament.

Arsenal Old-Boys - FC Union 1-5 / Cristian Tănase

FC Union a impus ritmul jocului din primele minute, dorind să își creeze un avantaj liniștitor încă din prima repriză. Până la pauză, însă, nu a reușit să marcheze decât o singură dată, prin Anghel. Centrarea fundașului dreapta a fost deviată de portarul gazdelor și mingea a intrat în plasă aproape de vinclu. Aproape de gol a fost și Nițu, dar mingea trimisă cu capul a căzut pe transversală și în ciuda altor câteva ocazii bune, repriza a doua a început cu avantajul minim al oaspeților.

Sorin Nițu, gol și două pase decisive

Totuși, FC Union a reușit să se desprindă repede, în debutul părții secunde. Mai întâi, Porojanu a marcat din pasa lui Nițu, iar apoi Cristian Tănase a transformat o lovitură de pedeapsă. Gazdele au reușit să marccheze golul de onoare, dar diferența de trei goluri a fost refăcută de Nițu din pasa lui Porojanu, iar scorul final a fost stabilit de Cristian Tănase, asistat de același Sorin Nițu.

FC Union acumulează 24 de puncte, depășește Metal Plasat Jilava în clasament și în ultima etapă a turului va întâlni Victoria pe teren propriu.