Viitorul Domnești și SC Popești Leordeni au disputat joi un meci amical pe terenul sintetic al Complexului Sportiv Ion Țiriac. Cele două echipe ilfovene au încheiat turul pe locurile 7 și, respectiv, 9 în Seria a 3-a din Liga 3.

Viitorul Domnești - SC Popești Leordeni 5-2

Deschiderea scorului s-a produs la câteva minute de la startul jocului, în urma unui contraatac al echipei antrenate de Viorel Dinu, finalizat cu un lob de Zamfir.

Viitorul Domnești a avut câteva acțiuni bune în prima parte și în ultimele zece minute ale reprizei a reușit să întoarcă rezultatul. Mai întâi, Novac a centrat perfect pentru Bărbulescu și atacantul și-a plasat lovitura de cap pentru restabilirea egalității, iar apoi M. Tudor a șutat din interiorul careului la colțul lung pentru 2-1, scorul pauzei.

După reluarea jocului, Zamfir a reușit un șut similar și a marcat golul de 2-2. Din acest moment, echipa antrenată de Virgil Andronache nu a mai cedat inițiativa până la final și a marcat de trei ori. Daniel Cîrjan a transformat cu calm o lovitură de pedeapsă acordată pentru un henț comis în careu la centrarea lui Dumitrescu. Apoi, mingea a circulat rapid pe traseul Vîlceanu – M. Tudor – Dumitrescu, ultimul plecând de la jumătatea terenului până-n poartă de unul singur.

Scorul final a fost stabilit la 5-2 pentru Viitorul Domnești în ultimele secvențe ale jocului. Cîrjan l-a lansat pe Luca Andronache, juniorul de 14 ani a călcat mingea pentru Dumitrescu, iar autorul golul 4 a pasat altruist în fața porții pentru Novac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here