FC Union a încheiat turul pe teren propriu, la 1 Decembrie, după partida cu Victoria. Echipa lui Ștefan Mirea a înregistrat cel de-al 6-lea succes consecutiv, datorită căruia și-a consolidat poziția a patra în clasament, la un singur punct de podium.

FC Union - Victoria 7-0 / Gicu Gigîrtu
Gheorghe Gigîrtu înscrie ultimul gol al turului pentru FC Union

Ultimul meci oficial din acest an nu a ridicat probleme deosebite pentru Tănase&Co. FC Union și-a creat repede primele ocazii de gol și deschiderea scorului a fost doar o problemă de timp, rezolvată de Cristi Tănase.

Apoi, Sorin Nițu a majorat avantajul pentru gazde, iar oaspeții au reușit să risipească orice dubiu spre finalul primei reprize, când au încasat două cartonașe roșii pentru injurii, în formă continuată, adresate arbitrilor, după o semnalizare de la margine a unei poziții de off-side.

Din acest moment, era clar că scorul va lua proporții și la pauză tabela indica 3-0, Cristian Tănase realizând dubla în ultimele secvențe ale reprizei.

Partea a doua a debutat cu golul marcat de Leo Tănase, iar Sorin Nițu a trecut și el dubla la răboj, nu înainte ca Victoria să mai piardă un om, din cauza unui henț comis aproape de linia porții pentru a opri mingea expediată decisiv de Cristi Tănase. Lovitura de pedeapsă a fost ratată, dar Cristi Tănase a mai obținut un penalty, din care Gicu Gigîrtu a stabilit scorul final.

Scor final deoarece Victoria a mai pierdut doi jucători, accidentați, astfel că meciul nu a mai putut continua de la jumătatea celei de-a doua reprize.

Astfel, după un debut de sezon mai timid, FC Union încheie turul cu o serie de 6 victorii consecutive, reușind să înscrie 52 de goluri (se putea și mai bine, însă 2 din cele 13 partide au fost omologate la masa verde).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here