Viitorul Domnești va continua antrenamentele până a doua parte a lunii decembrie. Joi, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, echipa lui Virgil Andronache a disputat un meci de pregătire cu lotul național de juniori U18. Întâlnirea s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

România U19 - Viitorul Domnești 1-1

Ambele goluri au fost înscrise în prima repriză, într-un interval de trei minute. Chiar dacă Viitorul Domnești a dominat categoric primele 45 de minute și și-a creat ocazii bune de gol, scorul a fost deschis de selecționata antrenată de Florin Bratu. Practic imediat, Viitorul Domnești a restabilit egalitatea prin Daniel Cîrjan (40), golgheterul echipei, acesta fiind servit de Dumitrescu, după o acțiune cursivă, la capătul a nouă pase consecutive.

Pe fondul schimbărilor, partea secundă s-a echilibrat, ocaziile de gol s-au rărit considerabil, iar până la final scorul nu s-a mai modificat.

Probabil, până la intrarea în vacanță, Viitorul Domnești va mai disputa un meci amical, însă adversara nu a fost încă stabilită.

În ceea ce privește lotul condus de Florin Bratu, acesta se va deplasa în Italia pentru meciul amical programat miercuri, 13 decembrie, cu selecționata similară a țării gazdă. Întâlnirea va avea loc la Viterbo, pe stadionul „Enrico Rocchi”, cu începere de la ora 14.30 (ora locală).