Arbitrage

Arbitrage sau metoda pariurilor sigure, așa cum mai este numită, reprezintă acel tip de oportunitate care se dovedește a fi irezistibilă pentru cei mai mulți dintre pariorii care dispun de un buget consistent. Cu toate acestea, casele de pariuri online nu doresc să-i lase pe utilizatori să profite de diferențele dintre cotele din piața de pariuri online, întrucât astfel de practici le pot da peste cap calculele.

Cum funcționează Arbitrage: Un parior inspectează cotele de la diverse agenții de pariuri sportive online, cu scopul de a găsi discrepanțe cât mai mari între acestea. După ce calculează profitabilitatea oportunității descoperite, jucătorul plasează pariuri pe toate rezultatele posibile ale unui eveniment la mai multe agenții simultan, asigurându-și astfel un profit, indiferent de deznodământul acelui meci. Acestea sunt, de fapt, pariurile sigure și nu acele ponturi așa-zise sigure pe care diverși escroci le vântură pe rețelele de socializare în speranța de a-i păcăli pe cei care vizează îmbogățirea rapidă.

Toate bune și frumoase, însă marea problemă cu care se confruntă practicanții acestei metode este că în momentul de față, avem dreptul de a juca numai la casele de pariuri din România. Astfel, în momentul de față avem acces numai la 19 agenții de pariuri sportive online și nu putem juca la sutele de agenții care activează pe internet. De aceea, misiunea celor care vor să plaseze pariuri sigure a devenit una extrem de dificilă.

Arbitrage

În plus, pe lângă acest inconvenient major, mai este și o altă problemă, și anume faptul că operatorii de jocuri de noroc online nu doresc să-i lase pe utilizatori să câștige în acest mod. Principalul motiv este acela că există și numeroase grupuri de investitori care pot da peste cap piața. Sindicatele – așa cum mai sunt numite aceste grupuri de persoane – pot investi sume foarte mari, chiar operând prin mai multe conturi și divizând mizele, lucru care îi poate strica echilibrul pe care orice operator dorește să-l realizeze în ceea ce privește sumele jucate pe fiecare rezultat al fiecărui pariu. Răspunsul caselor de pariuri în momentul în care depistează astfel de jucători constă în limitarea sau închiderea contului respectiv.

Deși este aproape imposibil să scapi neprins în contextul dat, iată câteva sfaturi pe care poți să le aplici pentru a avea mai multe șanse de a nu fi depistat atunci când faci Arbitrage:

  • Nu paria o sumă mare pe un pariu individual la scurt timp după deschiderea unui cont nou;
  • Încearcă să joci și câteva bilete de pariuri cu mai multe selecții din când în când;
  • Mizează alternativ pe mai multe campionate și sporturi;
  • Nu juca sume care reprezintă evident rezultatul unor calcule de precizie – spre exemplu, în loc să joci 813,27 RON pe un pariu, alege o miză rotundă, cum ar fi 825 RON;
  • Plasează pariurile la orele de vârf și nu „în afara programului”, adică pariază la orele normale, atunci când intuiești că joacă majoritatea pariorilor;
  • Evită să accesezi site-urile operatorilor de pariuri atunci când folosești conexiuni publice de internet, pentru că astfel contul tău sau dispozitivul tău poate fi asociat cu cel al altor jucători care poate s-au folosit de rețeaua respectivă pentru a plasa pariuri sigure.

Arbitrage

Acestea sunt casele de pariuri sportive online de top recomandate de specialiști:

Agenția Unibet – unul dintre cei mai premiați operatori de pariuri online ai ultimului deceniu

Casa de pariuri sportive Netbet – oferă una dintre cele mai competitive oferte de pariuri live

Operatorul Sportingbet – pune la bătaie zilnic oferte pe care utilizatorii le pot revendica

Agenția Betfair – dispune de cea mai popular platformă de Betting Exchange din lume

Casa de pariuri online Betano – propune zilnic o serie de cote la care operatorul își oprește un comision de aproximativ 0%.

Asigură-te că citești recenziile fiecărui operatori pe site-ul comunității pariorilor din România înainte de a te înregistra, pentru a descoperi avantajele pe care ți le oferă fiecare operator și pentru a putea profita de cele mai bune oferte ale acestora.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!