Case de pariuri sportive online de top în 2018

Vrei să afli care sunt casele de pariuri sportive online de top în 2018? Ți-ar plăcea să afli unde joacă cei mai buni tipsteri de la noi din țară?  Vrei să cunoști micile secrete care te pot ajuta să devi un parior iscusit? Ei bine, ai nimerit în locul potrivit, pentru că urmează să discutăm despre acest lucruri, pe care le-am aflat în urma discuțiilor avute cu specialiștii din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară.

Să începem cu începutul. Îți vom prezenta agențiile de pariuri sportive online la care joacă cei mai eficienți tipsteri români din 2017, iar apoi îți vom spune ce ai de făcut pentru a-ți îmbunătăți performanțele. Top case pariuri online în 2018:

  • Operatorul Betano are câteva oferte semi-permanente care pur și simplu te vor încânta: „Marjă 0%”, „Pierdere la Limită” și „Miza înapoi la 0-0”. De asemenea, dacă vei descărca aplicația pentru dispozitivele mobile ce rulează Android sau iOs, vei putea plasa pariuri cu comandă vocală. Nu în ultimul rând, la Betano poți viziona meciurile din Liga 1 în format live video fără nici un cost.
  • Dacă apreciezi diversitatea, atunci cu siguranță vei aprecia agenția Unibet. Acest operator a fost premiat de nenumărate ori în ultimul deceniu în cadrul diverselor gale specifice din industrie. Acest operator îți facilitează accesul la peste 30.000 de transmisiuni live video și la o ofertă extrem de diversificată, care iese în evidență prin varietatea de handicapuri asiatice oferite.
  • Orice amator de pariuri live trebuie să aibă cont la casa de pariuri Netbet, întrucât va găsi de fiecare dată evenimente și piețe rapide pe care să parieze. În plus, acest operator dispune și de funcția de Cash Out parțial, care permite închiderea pariurilor pe partea de miză dorită.
  • Cauți mereu să obții ceva în plus prin intermediul unor oferte speciale? Încazul acesta agenția Sportingbet trebuie să fie pe lista ta. Aici găsești zilnic cel puțin o ofertă pe care o poți revendica și un program de loializare inedit.
  • Ești în căutarea ieșirii din banal? Platfoma de Betting Exchange de la Betfair poate fi soluția pe care o căutai: ai ocazia de a face tu cotele și de a tranzacționa zilnic cu alți pariori din întreaga lume.

Cum să devii un parior iscusit?

Case de pariuri sportive online de top în 2018

Există câteva reguli de bază, fără de care nu poți spera la obținerea profitului în pariuri sportive pe termen lung. Se spune că money management-ul este piatra de temelie a pariorului de succes. Ce presupune acest lucru? Este vorba despre gestionarea bugetului de pariuri și gestionarea mizelor jucate. Practic, dacă vei juca sume haotice la pariuri, mai devreme sau mai târziu vei pierde profitul înregistrat la un moment dat. Cei mai mulți dintre pariorii profesioniști joacă de regulă pariuri individuale, mizând de fiecare dată aceeași miză pe fiecare bilet. Miza nu depășește niciodată mai mult de 5% din bankroll.

Al doilea capitol esențial îl reprezintă specializarea. În loc să pariezi pe meciuri din multe sporturi și poate zeci de campionate, axează-te pe o disciplină și pe câteva competiții și echipe/sportivi. Urmărește cât mai multe partide și fii mereu la curent cu tot ce mișcă în presă și pe rețelele de socializare. Astfel, vei putea anticipa și evita surprizele mai bine.

Nu în ultimul rând, este foarte important să te înregistrezi la casele de pariuri sportive online de top licențiate la ONJN. Jucând la o singură agenție, nu vei putea profita de cele mai bune cote din piață și nici de ofertele promoționale pe care le oferă industria.

Atenție! Pariurile sportive nu trebuie considerate ca fiind o sursă sigură de câștig, ci o activitate recreațională.  Joacă la pariuri numai sumele de bani de care te poți lipsi fără să ai vreo repercusiune în viața ta personală.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!