Daniel Cîrjan va juca în retur pe Ilie Oană, alături de Sergiu Arnăutu. Ambii au marcat în prima parte a sezonului câte 10 goluri, împărțind prima poziție în clasamentul golgheterilor din Seria 3.

Viitorul Domnești - Gloria Popești Leordeni 8-0
Daniel Cîrjan se desparte de colegii săi de generație, împotriva cărora va juca în prima etapă din retur la Domnești

Căpitanul și golgheterul Viitorului Domnești a semnat cu principala favorită la promovare un contract până în vară, însă înțelegerea poate fi prelungită.

Daniel Cîrjan a împlinit 20 de ani pe data de 10 decembrie și a impresionat constant prin calitățile sale, începând de la primele jocuri la juniorii Sportului Studențesc. Mijlocașul a marcat, în cele 12 meciuri disputate în acest sezon, cinci goluri din acțiune și cinci din penalty. De altfel, toate loviturile de pedeapsă obținute de Viitorul Domnești au fost executate și transformate de Daniel Cîrjan.

Daniel Cîrjan a reușit un hattrick la Mioveni (un gol din penalty) și două duble în meciurile de pe teren propriu cu Sporting Roșiori (1p) și Concordia II Chiajna (ambele reușite din penalty). Tot de la var a înscris și golul victoriei de la Aninoasa, iar din acțiune a mai înscris în meciurile cu Voința Săelele și CS Tunari.

Însă nu postura de golgheter este cea care îl recomandă, în principal, ci viziunea asupra jocului. Daniel Cîrjan are un control foarte bun al balonului și pasele sale crează, mai mereu, acțiuni decisive.

Chiar dacă în retur va evolua tot în Liga 3 (primul meci oficial va avea loc în luna martie pe terenul Viitorului Domnești), transferul pe Ilie Oană reprezintă un pas important în cariera lui Daniel Cîrjan, deoarece îi oferă o vizibilitate sporită. Noi îi dorim succes și să ajungă cît mai repede acolo unde îi este locul, adică în prim-planul fotbalului românesc.