Daniel Cîrjan a marcat trei goluri la Colibași și Viitorul Domnești a obținut prima victorie a sezonului, cu scorul de 5-1, pe terenul echipei a doua a Clubului Sportiv Mioveni.

Hattrick Daniel Cîrjan / Viitorul Domnești la Colibași

În primele etape ale sezonului, Viitorul Domnești a întâlnit cele mai puternice grupări din Seria 3 și nu a obținut niciun rezultat pozitiv, în ciuda unor evoluții bune. Singurul meci în care a pierdut fără drept de apel a fost cel cu FCM Alexandria.

Partida din runda a cincea a scos în calea trupei lui Virgil Andronache o echipă mai puțin experimentată. Viitorul Domnești a început cu multă încredere jocul și a controlat în totalitate prima repriză. Daniel Cîrjan a deschis scorul în minutul 13 și tot el a transformat lovitura de pedeapsă acordată la pătrunderea în careu a lui Dumitrescu din minutul 31.

Scorul putea fi dublu la pauză, Dumitrescu fiind în prim planul a două ocazii clare de gol. Mai întâi a trimis în bară, pentru ca ulterior să fie blocat la 14 metri de portar.

Începutul reprizei secunde a fost al gazdelor, însă Viitorul a rezistat presiunii exercitate. Până în minutul 71, când arbitrul a dictat un penalty pentru echipa din Mioveni, transformat de Eduard Neacșu. A fost semnalul care i-a determinat echipa mai bună să renunțe la defensivă. În minutul 76, Vîlceanu a trimis o minge lungă în banda dreaptă, Mărgărit a prelungit cu capul către Bărbulescu și atacantul s-a distrat cu doi fundași și a trimis în plasă pe lângă portar.

În minutele de final, defensiva gazdelor a fost ridiculizată de două ori. Mai întâi, Daniel Cîrjan (89) a realizat hattrick-ul cu un șut de la 17 metri, după ce a croșetat câțiva fundași, iar apoi Vlad Bărbulescu a plecat irezistibil pe contraatac și cu ajutorul căpitanului gazdelor a închis tabela la 5-1.

Etapa viitoare, Viitorul Domnești va primi vizita altui satelit, Astra II, o echipă mult mai bine organizată decât cea întâlnită ieri.