Viitorul Domnești a disputat vineri, la Moreni, partida din etapa a 11-a din Liga 3, în compania Clubului Sportiv Municipal Flacăra.

Flacăra Moreni - Viitorul Domnești 0-0

Meciul s-a desfășurat pe o suprafață foarte bună, în condiții normale, dar foarte moale la ora jocului, ceea ce a influențat vizibil evoluția celor două echipe.

Începutul reprizelor a aparținut gazdelor, perioade în care au fost consemnate cele mai importante ocazii pentru Flacăra. Viitorul Domnești a permis adversarei să dea tonul jocului încercând să-i adoarmă vigilența și să-i epuizeze resursele fizice.

Tactica a funcționat și a fost foarte aproape de a furniza rezultatele scontate. Doar dacă luăm în considerare numai cele trei bare din contul echipei lui Virgil Andronache, putem spune că oaspeții au fost mai aproape de victorie, însă mingea a refuzat să intre în poartă și, în final, s-a consemnat o remiză echitabilă.

Chiar dacă nu a marcat în acest meci trebui evidențiată evoluția foarte bună, în special din repriza secundă, a lui Daniel Cîrjan. Însă, jucătorul meciului a fost portarul Octavian Vâlceanu, fără intervențiile căruia Viitorul nu s-ar fi întors de la Moreni cu un punct.

Cele mai importante faze le puteți viziona în rezumatul de mai jos.

FLACĂRA MORENI: Curchi – Cernea (67 Rosciuga), Oprea, Matei, Palamariu – L. Plăcintă, M. Plăcintă – Drăgan (72 A Negrea), Tocan, A. Costache (72 I. Costache) – Neguț.
Antrenor: Gabriel Paraschiv.

VIITORUL DOMNEȘTI: Vâlceanu – Buliga, Rădulescu, Iordănescu, Dobrescu – Mărgărit (79 Andronache), Piciu, M. Tudor (74 Fărâmă), D. Cârjan, Dumitrescu – Novac (Bărbulescu).
Antrenor: Virgil Andronache.