În runda a 4-a din campionatul județean Ilfov, rezervat jucătorilor peste 40 de ani, s-au întâlnit, la 1 Decembrie, FC Union și AS Galaxya.

FC Union - AS Galaxya 2-6 / Sorin Nițu și George Georgescu

Partida se anunța echilibrată, însă a început cât se poate de prost pentru gazde. Robert Micu a profitat de o neatenție și a deschis scorul din primul minut.

Astfel, FC Union a fost nevoită să forțeze egalarea și a avut câteva ocazii foarte bune, însă eforturile i-au fost zădărnicite de execuția lui Roșca din lovitură liberă. Totuși, gazdele au revenit în joc prin golul lui Gelu Tănase și sperau să întoarcă rezultatul în repriza secundă.

Însă, AS Galaxya și-a jucat perfect cărțile, ce e drept ajutată și de erorile defensive ale gazdelor. Roșca a realizat hattrick-ul din două lovituri de pedeapsă, Robert Micu a mai înscris și el, iar FC Union a mai punctat o singură dată prin Gelu Tănase.

Scorul final de 6-2 reflectă diferența de omogenitate a loturilor celor două echipe. FC Union mai are de lucru la relațiile de joc, fiind mult prea dependentă de individualități, în dauna jocului colectiv.

Astăzi sunt programate meciurile etapei a 5-a, cu o deplasare grea pentru FC Union la Jilava. Iată programul rundei:

Metal Plast Jilava – FC Union
Victoria – ACS Corbeanca
Voința Buftea – Arsenal Old-Boys
Constructorul Bolintin Deal – Athletico Floreasca
Daimon Sport Club – Victoria 2
AS Galaxya – ASSG 162
AS Prundu – Romprim