Multe dintre casele de pariuri online din Romania dispun de o oferta bogata a pariurilor pre-live, nu doar in ceea ce priveste fotbalul, ci si alte sporturi.

Casa de pariuri Fortuna

Evident, acest aspect este destul de incurajator, insa de cate ori nu ti s-a intamplat sa nu ai prea multa rabdare sa dai prea multe clickuri prin oferta pentru a gasi echipa favorita sau jucatorul preferat? Sau ca un meci sa mai aiba cateva zeci de secunde pana la start, iar pariul pe care doresti sa il plasezi stii ca nu se regaseste in oferta live? In aceste situatii cu siguranta doresti ca partida vizata sa apara pe prima pagina a site-ului, pentru a fi cat mai accesibila.

Acest lucru chiar poate fi facut, astfel ca daca stii o echipa sau un jucator din meciul pe care vrei sa pariezi nu mai este necesar sa selectezi sportul, tara si competitia de unde provine partida. Casa de pariuri Fortuna beneficiaza de o asemenea functie, ce poate fi gasita in partea stanga sus a categoriei “Pariaza online”. Casuta este similara uneia de search, avand lupa specifica la sfarsitul casutei.

Alege sportul care te intereseaza

In acea casuta nu trebuie decat sa tastezi numele echipei sau al jucatorului care te intereseaza. Odata ce ai facut asta, pe pagina iti vor aparea toate echipele sau toti jucatorii cu numele respectiv, din toate sporturile de pe site. Evident, este vorba despre toate numele pentru care Fortuna dispune de cote in oferta sportiva. Alternativ, iti pot aparea si echipele sau sportivii pentru care nu sunt trecute cote inca, dar care vor juca zilele urmatoare.

Oferta sportiva bogata

Spre exemplu, in cazul in care tastezi “Barcelona” si apesi pe lupa, in centru iti vor aparea toate echipele cu numele Barcelona, fie ele din fotbal, baschet, handbal etc. Cum in oferta Fortuna sunt cuprinse peste 20 sporturi, numarul competitiilor pentru sporturile principale fiind si el bogat, ti-ar putea aparea chiar si peste 5 echipe cu acelasi nume. Initial, vei vedea doar cotele pentru rezultatul final, insa daca vei selecta meciul, aflat deasupra cotelor, vei fi redirectionat catre intreaga oferta pentru respectivul meci.

Faptul ca poti gasi foarte rapid un meci doar prin tastarea unei echipe sau a unui jucator reprezinta doar un avantaj al casei de pariuri Fortuna, nefiind singurul. Un alt avantaj destul de important al efortuna.ro il constituie faptul ca poti efectua depuneri si retrageri in contul online fara a avea nevoie de card bancar. Pentru a descoperi si alte avantaje ale celor de la Fortuna te invitam sa parcurgi recenzia acesteia, care poate fi gasita pe site-ul Intelbet. Pe pagina recenziei vei descoperi informatii despre calitatea cotelor, dar si despre oferta, atat cea live, cat si cea pre-live. Tot aici intalnesti 3 puncte forte, insa si 3 puncte slabe ale Fortuna.

De asemenea, pe pagina recenziei gasesti doua butoane care iti permit sa impartasesti anumite pareri sau nemultumiri. Astfel, daca ai remarcat un punct forte/slab al acestei case de pariuri si doresti sa il adaugi, esti liber sa folosesti butonul “Adauga feedback”.  In schimb, in cazul in care intampini o problema legata de contul tau Fortuna, nu ezita sa selectezi butonul “Adauga o reclamatie” si sa specifici problema cu lux de amanunte. Administratorul Intelbet va trimite apoi reclamatia unui reprezentant al  casei Fortuna, care va incerca sa o rezolve cat mai repede. De aceea, ar fi de mare ajutor daca ai specifica numele de utilizator sau adresa de mail, care nu vor fi facute publice, dar si daca ai efectua o captura de ecran din care sa rezulte problema.

 

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.