Viitorul Domnești, victorie clară cu Sporting, ocupanta locului 5

2
482

Viitorul Domnești a fost vineri gazdă pentru ocupanta locului 5 din Seria 3, Sporting Roșiori. La capătul unui joc bun, echipa lui Virgil Andronache le-a băgat ospeților în sac cinci boabe.

Ambele echipe s-au prezentat la acest meci fără câțiva dintre jucătorii de bază, însă doar echipa din Roșiori s-au făcut simțite absențele.

Viitorul Domnești a controlat jocul în totalitate și rezultatul final nu reflectă pe deplin diferența. Scorul a fost deschis destul de târziu, în minutul 22, de Cosmin Novac, angajat perfect în careu de Daniel Cîrjan.

Contrar jocului, oaspeții au egalat după câteva minute, prin Brînceanu, în urma unui corner făcut cadou de gazde. Viitorul Domnești și-a reluat atacurile și ratările până în ultimul minut al reprizei, când Dumitrescu s-a distrat în careul de 16 metri și a trimis la colțul scurt pentru 2-1.

În repriza secundă, golurile s-au lăsat în continuare așteptate. Până în minutul 67. Fărâmă a pornit în cursă pe partea dreaptă, l-a găsit perfect în careu pe Novac și atacantul a realizat dubla cu piciorul stâng.

Peste două minute, Daniel Cîrjan a făcut ce a vrut cu fundașii lui Sporting, pe linia careului de 16 metri, iar apoi l-a executat pe portar.

Sporting a redus din diferență în urma unui contraatac purtat solitar de Adelin David. Acesta a fost menajat de fundașii Viitorului și a finalizat cu un șut frumos de la 18 metri, la colțul lung.

Viitorul Domnești - Sporting Roșiori 5-2

Scorul final a fost stabilit în minutul 84 de Daniel Cîrjan din lovitură de pedeapsă, pentru un fault asupra lui Novac, după ce mingea fusese trimisă în transversală de Piciu.

Aceasta este doar cea de-a doua victorie a sezonului pentru Viitorul Domnești, însă e loc de mai bine, având în vedere că în ultimele patru etape ale turului va întâlni formații din partea inferioară a clasamentului.

2 COMENTARII

  1. ISU și Jandarmeria. La Domnești nu se poate cu maximul 250 de spectatori, în Giulești și oriunde în București se poate cu peste 10.000 de spectatori. Abuz în serviciu în ambele cazuri…

  2. In sfarsit au inceput sa se mai lege ca echipa.
    Pacat ca inca nu se poate sta in tribune – poate ar fi si mai multi spectatori (domnesti e o comuna mare care ar putea sa sustina mai mult echipa asta – dar sa stai in picioare pe langa garduri sau pe tapsanul din spate …)

Comments are closed.