Victory Cup Bănel Nicoliță
Pronostic Sportiv nu se mai poate baza pe serviciile lui Bănel Nicoliță în lupta pentru titlul de campioană, deoarece fostul internațional a semnat cu ASA Târgu Mureș

Victory Cup, cea mai importantă competiție de fotbal pe teren redus din București, programează astăzi primele meciuri din anul 2017.

Principala noutate este, fără îndoială, înființarea celui de-al treilea nivel competițional. în prima ediție de Liga 3 s-au înscris 8 echipe. Bulls United, Arsenal România, Dristor Predators, Șoimii Atomici vor debuta luni, iar Iacobinii, Specialii, Sport Team și Decor Press au programat joi meciul inaugural.

În Liga 1, primele două meciuri se dispută luni, iar restul pardidelor din etapa a 16-a vor avea loc joi. Lupta pentru titlu se va da în doi, între Pronostic Sportiv și La Maria și Ion, aflate la egalitate aproape perfectă, cu un avans de 6 puncte față de următoarea clasată FC Onești.

În Liga 2A, lupta pentru promovarea directă se anunță extrem de interesantă, deoarece cinci echipe se află în cărți. În Liga 2B situația este un pic mai dezechilibrată, deoarece Om la Om are un avans de 4 puncte față de Young Boys. Însă pentru un loc la baraj se bat cinci formații și chiar unele echipe din jumătatea inferioară a clasamentului au șanse teoretic la locul 4.