Robert Moldoveanu, gol spectaculos la Domnești! Vezi rezumatul meciului

0
874

Robert Moldoveanu a marcat unicul gol al partidei amicale dintre Viitorul Domnești și Dinamo JA, cu o execuție acrobatică în minutul 38.

Sâmbătă dimineață, la Domnești, s-au întâlnit două formații tinere și ambițioase.

Gazdele de la Viitorul trec printr-un proces de consolidare a lotului, după ce în această vară au transferat mai mulți titulari la formații din primele două ligi. Săptămâna viitoare, echipa lui Virgil Andronache își va afla adversarii și programul din Liga 3.

De partea cealaltă, juniorii pregătiți de Ilie Poenaru nu vor mai fi înscriși în Liga 3, satelitul lui Dinamo fiind retras din competiție. Antrenorul a dorit să vadă cât mai mulți jucători la lucru pentru a cristaliza un lot cu care să atace Liga Elitelor.

Ocaziile nu au fost foarte numeroase, însă ambele echipe au încercat să construiască și să paseze cât mai mult. Cea mai mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Luca Andronache (23). Juniorul de 14 ani a fost atent, la o fază la care defensiva oaspeților s-a jucat cu focul și a trimis din careul de 6 metri în bara laterală.

Robert Moldoveanu
Robert Moldoveanu

Singurul gol al reprizei și al partidei a fost consemnat în minutul 38, în urma unei repuneri de la margine. Centrarea l-a găsit pe Robert Moldoveanu marcat lejer și mijlocașul a reluat din foarfecă în plasa porții lui Vîlceanu. Acesta din urmă reușise, până în acel moment, să se opună deschiderii scorului în câteva situații delicate.

Repriza secundă, chiar dacă s-au înregistrat mai puține faulturi, a fost mai fragmentată din cauza schimbărilor numeroase efectuate, în special, de Dinamo.

Pînă la final nu s-a mai înscris și meciul s-a încheiat cu rezultatul consemnat la pauză.