Miercuri a fost o zi de meciuri amicale. La Centrul Tehnic al FRF de la Buftea au avut loc două partide, disputate pe sintetic. Prima confruntare a început la ora 11.00 și a opus două formații de Liga 2, CS Balotești și CS Mioveni.

Petrolul 52 Ploiești - Unirea 04 Slobozia 3-2 (2-1) / Daniel Cîrjan

Victoria a aparținut argeșenilor cu scorul de 3-1. Unicul gol al formație pregătite de Augustin Călin a fost înscris de Cosmin Novac. Pentru învingători au marcat Neagoe (35 – pen), Balint (57) şi Neacşu (80).

CS Mioveni se află în pregătire centralizată la Mogoșoaia și va reveni sâmbătă la Buftea pentru o nouă partidă amicală în care va întâlni pe Metaloglobus.

 

În cea de-a doua partidă (foto) s-au întâlnit două echipe de Liga 3, din serii diferite, Petrolul 52 Ploiești și Unirea 04 Slobozia. Prima repriză a fost la discreția ploieștenilor, însă diferența a fost făcută de Georgian Păun, artizanul a două goluri. Cu câteva minute înainte de pauză, Unirea a reușit să reducă din diferență.

Petrolul 52 a început repriza secundă cu o garnitură complet schimbată și jocul s-a echilibrat vizibil. Mai mult, slobozenii au reușit să restabilească egalitatea dintr-o lovitură de pedeapsă, însă victoria avea să revină liderului din C3 tot de la var.

 

La Voluntari, o echipă a treia a clubului gazdă a întâlnit pe Agricola Borcea. Oaspeții nu au întâmpinat probleme și s-au impus cu 5-1. Andrei Truță a marcat primele goluri, din pasele lui Văduva și Fărîmă, iar gazdele au stabilit scorul pauzei din penalty.

În partea secundă, pe fondul schimbărilor, jocul a devenit haotic. Călărășenii au speculat permanent spațiile mari din defensiva gazdelor, au ratat foarte mult, dar au și reușit să marcheze de trei ori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here