FC Voluntari - FC Juniorul 2-0 / Florin Bălan
Florin Bălan realizează dubla și stabilește scorul final

Turul competiției rezervată juniorilor născuți în anul 2002 s-a încheiat odată cu meciurile etapei a 13-a. Una cu ghinion pentru FC Juniorul, care în acest sezon nu a reușit să obțină niciun punct din partidele cu cele trei rivale deja tradiționale. Mai mult, FC Juniorul a cedat alte patru puncte în meciurile disputate cu Steaua și Cautis.

Sâmbătă, la Voluntari, FC Juniorul nu a jucat rău, a încercat să prezinte un joc elaborat de pase, însă nu a reușit, ca și în meciul cu Dinamo, să creeze presiune la poarta gazdelor. Mai mult, FC Voluntari a stat bine în teren și a încercat să speculeze fiecare greșeală a oaspeților. În acest context, nu e de mirare că numărul situații de a înscrie a fost net favorabil ilfovenilor.

Scorul a fost deschis în urma unei lovituri de pedeapsă, acordată pentru un henț. Vlăscanu a plecat pe minge și a respins în față, însă Bălan (26) a fost mai rapid decât fundașii și a trimis în plasă.

Tot Bălan (33) a înscris și golul al doilea pentru Voluntari, în urma unui contraactac care a prins defensiva oaspeților dezorganizată.

În repriza secundă s-au mai consemnat câteva ocazii bune la cele două porți însă scorul nu a mai fost modificat până la final.

FC VOLUNTARI: Paraschiv – Olteanu, Andone, Damian, Munteanu, Ionică, Kassabyi, Aliuță, Dumitra, Bălan, I. Dumitru
Rezerve: Avram, D. Radu, Manole, Chivu,
Antrenor: Ion Tănase
FC JUNIORUL: Vlăsceanu – G. Vasile, Stan, Chilili, Dinică, Badea, Al. Gheorghe, Dumitrescu, Coman,  Petrescu, Despa
Rezerve: Vrânceanu, Botea, Roselli, Mareș, Pascal
Antrenor: Florin Drăgan