Academica Clinceni a disputat, vineri, un nou meci amical pe terenul sintetic al Complexului Sportiv Ion Țiriac. Adversară i-a fost SC Oțelul, echipa suporterilor gălățeni, finanțată generos de Consiliul Local.

Academica Clinceni - SC Oțelul Galați 1-0 / Bogdan Barbu

Prima repriză a fost controlată în totalitate de ilfoveni, oaspeții reușind foarte rar să construiască acțiuni ofensive. Oțelul se bazează pe forța, dovadă și numărul mare de cartonașe galbene primite. Prima ocazie de gol i-a aparținut lui Bogdan Barbu. Mijlocașul a executat o lovitură liberă, la colțul scurt, însă Udeanu a fost salvat de bara stânga sa.

La jumătatea reprizei, norocul l-a părăsit pe goalkeeperul gălățean. Barbu a executat un corner la bara a doua, Udeanu a încercat să respingă, dar și-a băgat mingea în poartă. Academica ar fi putut intra cu un avantaj mult mai confortabil în pauză. Absența atacantului veritabil se vede cu ușurință. Tinerii din avanposturi se agită mult, își doresc să înscrie, dar lipsa de experiență nu le permite să aleagă cele mai bune soluții în situații favorabile.

După pauză, pe fondul schimbărilor din cele două garnituri, jocul s-a echilibrat. Udeanu și-a mai reparat din imaginea sifonată, intervenind salvator la șutul expediat de Barbu la colțul lung.

Dacă în prima repriză, gălățenii nu prea au ajuns la poarta lui Ureche, în partea a doua și-au trecut în cont câteva acțiuni periculoase din care puteau restabili egalitatea, însă Vâlceanu a menținut avantajul minim pentru echipa antrenată de Ilie Poenaru.

Academica Clinceni va mai disputa un singur meci amical, cu CS Afumați, înainte de reluarea campionatului în Liga 2

ACADEMICA CLINCENI: Ureche – Dobrescu, Găină, Andr. Răuţă, Fl. Achim – Bg. Barbu, Paţurcă, Gliga, C. Gheorghe – Al. Popescu, Vl. Mihalcea
Au mai jucat: Vâlceanu – Hreniuc, Gal, Baniţă, Moldovan, Bg. Ilie, Chitaş
Antrenor: Ilie Poenaru

 

SC OȚELUL GALAȚI: Udeanu – R. Oprea, Moglan, Ilie, Sevastian – Chiriac, Necşulescu – Stoian, Silvestre, Bahnaşu – Cârjan.
Repriza a II-a: Udeanu – Al. David, Moglan (Gâţă), Matei, Manău – Necşulescu, Mihnea – Bârlădeanu, Crihană, Stoian – Cârjan (Muscă)
Antrenor: Iulian Apostol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here