Meciul dintre Cautis și Champion s-a disputat duminică în condiții meteo potrivnice. Imediat după startul partidei o ploaie torențială s-a abătut asupra stadionului din Berceni, însă tinerii fotbaliști nu s-au lăsat intimidați și și-au văzut de joc.

Cautis - Champion 2-8

Champion, chiar dacă a atacat permanent și și-a creat ocazii clare de gol, s-a văzut condusă de două ori în prima repriză, dar de fiecare dată a revenit repede și a restabilit egalitatea. De asemenea, a avut două goluri nevalidate, Pristolian fiind semnalizat în afara jocului. Atacantul a contribuit la prima reușită cu o centrare foarte bună din corner, Simionescu a trimis cu capul în fața porții pentru căpitanul Ionuț Pîrvu, acesta restabilind egalitatea la 1.

Gazdele au marcat cel de-al doilea gol în urma unui șut deviat al lui Andrei Stan, mingea căpătând o boltă amplă, imposibil de anticipat. După câteva minute, Ionuț Pîrvu l-a găsit cu o diagonală pe Simionescu și mijlocașul a stabilt scorul pauzei.

În debutul părții secunde ploaia s-a mai domolit, însă oaspeții au prăvălit un potop de goluri peste Cautis. O repriză practic fără istoric, Champion marcând de 6 ori. Pîrvu și Pristolian au bifat dubla, iar Păune, Crap și Mihaiu au completat lista marcatorilor.

Victorie cu 8-2 și Champion urcă o poziție în clasamentul competiției la Grupa 2003, Seriei a 3-a, peste Cautis, cu 36 de puncte. Etapa viitoare, echipa pregătită de Ștefan Lisandru va juca pe teren propriu cu Prosport Academy, sâmbătă cu începere de la ora 13.00.

CAUTIS: Grosu – Paraschiv, Ene, Pavel, Tudoran, Chirculescu, Dragomir, Al. Călin, Fl. Turcitu, Stan, Tone
Rezerve: Valianu, An. Turcitu
CHAMPION: Licșor – G. Sandu, Pîrvu, Pristolian, Păune, Simionescu, Abagiu, Mihaiu, Crap, Neacșu, B. Dumitru
Rezerve: Alexandrescu, Bujor, Neagu