FC Juniorul - Dinamo 1-3 / Gol Borcea

Duminică dimineață s-a disputat la Complexul Sportiv Ion Țiriac unul dintre derby-urile grupei 2002, cel dintre FC Juniorul și Dinamo.

Meciul a fost echilibrat în ceea mai mare parte, diferența fiind făcută în prima repriză de greșelile gazdelor.  FC Juniorul a avut câteva situații bune în debutul partidei, însă apărarea a fost elementul esențial al succesului dinamovist.

Scorul a fost deschis în urma unei faze confuze, mingea fiind rătăcită în careul gazdelor, iar Tălmaciu (26) a profitat de ocazie. Partida s-a încheiat practic la capătul primei reprize. La ultima fază, mingea centrată în careu a fost reluată cu capul de Borcea, marcajul dovedindu-se ineficient.

Chiar dacă mai era de jucat o repriză era evidentă că Dinamo nu mai poate rata victoria. Problema majoră pentru FC Juniorul în acest meci a fost precizia scăzută a paselor, ceea ce a determinat un număr redus de situații în care a amenițat careul advers. Gazdele au încercat timid să pună un pic de presiune, dar nu au reușit decât să își expună flancurile. Iar pe contraatac Dinamo a dat scorului proporții de forfait.

Golul de onoare pentru FC Juniorul a fost realizat cu câteva minute înainte de finalul întâlnirii. Frățilă, unul dintre cei trei juniori născuți în 2003 utilizați de gazde, l-a învins pe Mitrea cu o execuție perfectă dintr-o lovitură liberă de la 17 metri.

Etapa viitoare, FC Juniorul se va deplasa la Voluntari, în timp ce Dinamo va sta.