Dinamo și FC Juniorul s-au întâlnit sâmbătă la Baza Sportivă Ion Țiriac pentru partida din etapa a 25-a a campionatului municipal de juniori Grupa 2002, Seria 1.

Dinamo - FC Juniorul 1-1

Partida a fost echilibrată, cu un angajament foarte bun, însă fără prea multe situații clare de gol la cele două porți.

Prima repriză a fost adjudecată de Dinamo, care a și reușit să deschidă scorul prin Geamănă, cu o lovitură de cap. Gazdele puteau să intre cu un avantaj mai confortabil la pauză, însă mingea a întâlnit de două ori transversală. De partea cealaltă, FC Juniorul a fost aproape să înscrie în două situații, când Despa a plecat lansat spre poarta adversă. În prima a fost blocat de portarul dinamovist, iar în cea de-a doua a căutat colțul lung, însă mingea a trecut pe lângă bară.

FC Juniorul a început repriza secundă cu gândul să înscrie și în cele din urmă a reușit să egaleze liderul, prin căpitanul Dumitrescu care a executat foarte bine o lovitură liberă, la colțul scurt, aproape de vinclu.

Cele două formații au încercat până la final să înscrie golul victoriei, însă partida s-a încheiat cu o remiză echitabilă.

În ultima etapa, FC Juniorul va primi vizita celor de la FC Voluntari, dar mai are de disputat și o restanță. Dinamo a încheiat campionatul cu 57 de puncte și așteaptă rezultatele contracandidatei la primul loc.

DINAMO: Ghițun – Androne, Tălmaciu, Pascu, Rusea, Borcea, Geamănă, Beni, Hîldan, Tenea, Florescu
Rezerve: Balean, Diniță, Stelea, Chipa, Miler, Berki
Antrenor: Iulian Matei
FC JUNIORUL: Vrânceanu – G. Vasile, Stan, Ionat, Al. Gheorghe, Paveliu, Badea, Dumitrescu, Al. Ivan, Firică, Despa
Rezerve: Vlăsceanu, Tache, Trandafirescu, Pascal, Balca, Mareș
Antrenor: Valentin Ivan