FC Juniorul - ATMB 1-2 / Alexandru Despa

FC Juniorul a fost gazdă vineri, la Complexul Sportiv Ion Țiriac, pentru Academia Atletico de Madrid București, în derby-ul etapei a 8-a a campionatului municipal rezervat grupei 2002.

Partida a fost echilibrată, cum era de așteptat, fără prea multe ocazii de gol. De altfel, în prima repriză nu s-a consemnat nicio situație clară din care să fie modificată tabela.

În repriza a două, oaspeții și-au pus în valoare principalul atu și în urma unei lovituri libere au deschis scorul. Radu Drăgușin (47) a scăpat ușor de marcaj și și-a plasat lovitura de cap pe lângă portarul Vlăsceanu.

FC Juniorul a reacționat imediat prin golgheterul său, Alexandru Despa. Atacantul l-a depășit pe Drăgușin și a șutat pe lângă portarul Tătaru, dintr-o poziție nu tocmai comodă, însă mingea a găsit spațiul porții.

Ultimele minute s-au jucat pe contre, ambele echipe dorindu-și victoria cu orice preț, chiar dacă remiza ar fi fost un rezultat echitabil.

În alt treilea minut suplimentar din cele două, Despa a luat o acțiune pe cont propriu și a trimis un trasor la colțul lung, dar mingea a lovit transversala, iar portarul oaspeților a urmărit mingea și a reținut înainte ca acesta să intre în posesia unui adversar.

A urmat un henț comis cu umărul în jumătatea Juniorului. Toate forțele au fost masate în careul gazdelor, iar Blănuță a deviat cu capul și a înscris golul victoriei pentru ATMB.

FC JUNIORUL: Vlăsceanu – G. Vasile, Botea, Chilili, Dinică, Paveliu, Ignat, Dumitrescu, Al. Gheorghe, Despa, Mitrică
Rezerve: Vrînceanu, Stan, Roselli, Petrescu, Pascal, Badea, Coman
Antrenor: Florin Drăgan
ATMB: Tătaru – Vasilescu, Florică, Drăgușin, Dumitrache, Gogan, Culda, Popescu, Perianu, Blănuță, Curea
Rezerve: Jipa, Gheorghiță, Ghila, Iancu, Avădanei, Avram, Polivanov
Antrenor: Gabriel Radu