Pasiunea pentru sport a romanilor este foarte cunoscuta, iar principalele dovezi sunt audienta evenimentelor sportive la TV si online (fotbal, dar si tenis si alte sporturi, ocazional) precum si numarul de cititori ai ziarelor de sport – editiile print plus variantele disponibile pe internet. Foarte multi dintre cei ce urmaresc evenimentele sportive sunt activi si la agentiile de pariuri, pentru o doza in plus de adrenalina, pentru o implicare mai activa in joc. De asemenea, exista multe persoane care se gandesc sa joace la pariuri, atrase de reclamele agentiilor, dar mai ales de informatiile auzite de la prieteni si in media cu privire la castiguri.

Pariuri Romania

Daca vrei sa incepi sa joci la pariuri sportive, inainte de orice trebuie sa iti definesti obiectivele si sa te raportezi corect la acest domeniu de divertisment. Trebuie sa nu uiti ca este un joc, o forma de distractie, si nu o metoda sigura de obtinere de castiguri. Cel mai echilibrat mod in care sa activezi la pariuri este sa iti setezi o limita de bani pe care iti permiti sa o pierzi, intr-o luna, la pariuri sportive. Pornesti astfel cu raul in fata si te gandesti ca nu vei avea inspiratie. Apoi, orice reusita va fi traita din plin, ca un castig mare.

Pierderea o poti socoti drept un cost al divertismentului (ca atunci cand mergi intr-o noapte in club), iar potentialul castig il vei asimila drept un bonus neasteptat. Evident ca oricine vrea sa castige la pariuri sportive, dar acest lucru nu se intampla mereu. Este un joc de sansa, un joc de noroc. Poti sa-ti cresti – cel putin teoretic – sansele de castig daca ai o abordare corecta asupra jocului.

Este bine sa alegi pe biletul la pariuri evenimente ce iti sunt cat de cat cunoscute – de exemplu meciuri din Liga 1, daca acesta este campionatul tau preferat. Daca iti place fotbalul international, poti alege UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A si orice alte campionate pe care le urmaresti. Pariezi astfel pe Real Madrid nu doar pentru ca iti este cunoscut numele, ci pentru ca stii parcursul echipei si contextul in care se joaca anumite meciuri.

Pentru sanse si mai mari de castig, poti cauta surse de informatii, online si offline. Pe langa website-urile cu statistici (date foarte importante pentru a intelege contextul evenimentelor), poti sa folosesti direct website-uri cu ponturi pariuri sportive si rubrici speciale din ziarele de sport. Desigur ca pe internet informatia nu este doar cel mai simplu de accesat, ci si extrem de „proaspata” in orice moment. Cand pariezi pe un meci, mereu pot aparea informatii de ultim moment – de exemplu jucatori accidentati, decizii oficiale, alte date care pot influenta atmosfera partidei.

La fel cum te informezi online sau offline, tot asa poti sa pariezi in doua variante: la case de pariuri traditionale (cele stradale, existente in probabil orice oras din tara) sau la agentii de pariuri la distanta, pe internet. In ceea ce priveste aceasta din urma categorie, este important sa fie alese doar platforme licentiate local, pentru ca jocul sa fie mereu in deplina legalitate.

Pariorii pot activa mai des sau mai rar, in functie de profilul fiecaruia. Cert este ca evenimentele sportive urmarite la TV sau online vor avea si mai mult farmec cu biletul zilei alaturi, orice castig sau pierdere va genera o traire intensa.