AFC Asalt a reușit să revină de la 0-2 și să obțină victoria în meciul cu AFC Rapid. Primele două goluri au fost realizate de Alin Băbeanu, atacantul transformând două lovituri libere de ziua lui.

AFC Asalt - AFC Rapid 3-2 / Alin Băbeanu

AFC Rapid a deschis scorul pe finalul primei reprize prin Dovleac. Rapidistul a majorat scorul, imediat după reluare, în urma unui contraatac la care gazdele au fost surprinse mult prea avansate.

Meciul părea gata, mai ales că AFC Asalt luase de câteva ori barele la țintă. Momentul care a schimbat soarta jocului s-a produs în minutul 54. Costatche a faultat în fața careului de 16 metri, a primit cel de-al doilea cartonaș galben, iar Alin Băbeanu a transformat impecabil lovitura liberă, pe colțul scurt.

AFC Asalt a încercat să restabilească egalitatea însă minutele se scurgeau fără ca tabela să se modifice. Însă, ultimele minute au fost perfecte pentru gazde. Alin Băbeanu (86) a executat o lovitură liberă dintr-o poziție similară și parcă a tras la indigo execuția de la primul să gol și astfel și-a făcut cadou de ziua lui o dublă în meciul cu Rapid.

Golul victoriei pentru AFC Asalt a fost marcat în minutul 90 de Hodorogea, care a transformat lovitura de pedeapsă acordată pentru o intervenție neglijentă asupra lui Tescu.

Chiar dacă meciul s-a disputat cu porțile închise din motive de securitate (amenajarea bazei Prefabricate nu e finalizată), la meci au asistat aproximativ 70 de spectatori, admiși pe baza tabelelor nominale prezentate de cele două cluburi.

Până la finalul sezonului regulat, au mai rămas doar câteva meciuri de disputat. AFC Asalt mai are doar două meciuri, teoretic, ușoare cu AS Galaxya și CS Pantelimon, în timp ce în ultima rundă va avea loc confruntarea dintre AFC Rapid și VK Soccer.