Cererea de acordare a personalității juridice pentru ACS Academia Rapid București 2017 a fost reprinsă, astăzi, de Judecătoria Sectorului 1.
Aceasta este cea de-a doua tentativă a celor adunați în jurul tandemului Pancu-Nicolae de a înregistra un alt Rapid. Ceea ce nu înțeleg și nu vor să înțeleagă e că atâta timp cât va funcționa Asociația Fotbal Club Rapid București, indiferent cât de curate le-ar fi intențiile, nu au cum să înregistreze un alt club sportiv cu același scop și cu aceeași identitate, în București.
Aceasta este cea de-a doua tentativă eșuată lamentabil, după ce s-a încercat obținerea personalității juridice pentru ACS Academia Rapid București 1923. Pe fond, această cerere a fost respinsă pe data de 23.11.2017, iar apelul pe data de 19.01.2018.
Cei ce cred că pot pune mâna pe bugetul alocat pentru sport de Primaria Sectorului 1 au crezut că dacă schimbă câteva cifre din denumire pot schimba situația de drept. Uite că nu se poate, așa cum i-am anunțat de la început.
Buba mare e că acest grup lacom de bani, nu vizează doar fonduri publice, ci și pe cele ale cluburilor de fotbal din Liga 4.
Contractul dintre cuplul Lumînare-Baboia și ACS Rapid Redivivus dovedește acest fapt. Acțiunea intentată de Lumînare, în numele și pe seama AMFB, împotriva ACS Rapid Redivivus nu e decât o perdea de fum prin care uzurpatorul va încerca să se justifice în fața cluburilor de Liga 4, care își așteaptă, în mod justificat, banii (ei zic 3.000 de lei, noi estimăm cam 3.000 de euro per club pentru meciurile din tur).
Planul băieților deștepți este ca AMFB să piardă acest litigiu și ACS Rapid Redivivus (implicit, și ei) să rămână cu banii. Ceea ce va urma va fi o surpriză de proporții, comparabilă cu cea din cazul Progresul – AMFB – Sultănoiu. Bă, băieți, mai țineți minte ce au zis instanțele? Cam cât valorează semnătura voastră pe contracte AMFB? Exact, ZERO!!!
Din mizeria asta, scapă cine poate!