JUNIORI 1998 Sportul Studențesc a învins Steaua, în Ghencea, cu 3-2

1
1767
Share on Pinterest
Share with your friends


Submit

Echipele de juniori născuți în anul 1998 ale cluburilor Steaua și Sportul Studențesc s-au întâlnit sâmbătă în Ghencea pentru o partidă de pregătire.

Gazdele și-au adjudecat prima repriză cu scorul de 1-0, golul fiind marcat de Cătălin Mirea cu o lovitură de cap, după o centrare venită de pe partea dreaptă. În repriza secundă, echipa pregătită de Mihai Duraș a revenit și s-a impus cu scorul de 3-2. Pentru Steaua a  înscris Cristian Onțel, dintr-o lovitură liberă de la 17 metri, cu un șut deviat de zid.

Primul gol al Sportului Studențesc a fost marcat de Relu Radu, care a fost servit cu o centrare de pe partea dreaptă de Andrei Dovleac. Apoi, Florin Pavlov a centrat de pe stânga și Victor Poureza a finalizat pentru golul oaspeților cu numărul 2.

Victoriei echipei din Regie a fost consfințită de execuția aceluiași Relu Radu dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, mingea lovind bara înainte de a intra în poartă.

Sportul Studențesc: Dragoș Dobre – Cristi Totalcă, Nicolas Spânu, Amer, Rareș Nicolae – Andrei Dovleac, Robert Croitoru, Ștefan Costache, Alex Drăghici, Victor Poureza – Relu Radu.
Au mai jucat: Octavian Ursescu, Alexandru Stan, Eduard Nan, Răzvan Necula, Florin Pavlov
Antrenor: Mihai Duraș

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ